BOSHLANG`ICH SINFLARDA VATANGA MUHABBAT TUYG`USINI SHAKLLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA INTEGRATSIYALASHGAN TA`LIM METODLARINI QO`LLASH - Qo`shmurodova, Aziza (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2025)
So`nggi yillarda raqamli texnologiyalar har bir sohada, jumladan, ta`lim tizimiga ham tez sur`atda kirib kelmoqda. Bu ta`lim jarayonida ko`pgina imkoniyatlarni yaratib bermoqda. Ushbu tezisda boshlang`ich ta`lim jarayonida o`quvchilarda Vatanga muhabbatni shakllantirishda samarali bo`lgan raqamli texnologiyalar asosida integratsiyalashgan hamda interaktiv metodlar tahlil qilingan