SSENARIY YARATISHDA BADIIY ADABIYOT NAMUNALARIDAN FOYDALANISH USULLARI - Mamatqosimova , Nodira (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2025)
Mazkur maqolada madaniy tadbirlar ssenariysini yaratishda badiiy adabiyot namunalaridan foydalanish usullari yoritilgan bo‘lib, ssenariy mavzusi va g‘oyasi asosida badiiy adabiyot asarini tanlash, tanlangan asarni inssenirovka qilish va ssenariy mazmuniga badiiy sintezi haqida ma’lumotlar berilgan