SHE’RIYATDA BADIIY OBRAZNING O‘ZIGA XOSLIGI (Sa’dulla Hakim she‘riyati misolida) - Nodirova , Feruza (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
badiiy obraz, uning o‘ziga xosligi, assotsiativ hodisalar orqali vaqt va imkoniyatlarning qanday qo‘ldan chiqishi yoki yo‘qolishi haqida ma’lumot beradi.