ZOMIN TUMANIDAGI TURIZM TARMOQLARINING RIVOJI XUSUSIDA - To‘ychiyeva , Dilnoza; Ergasheva , Go‘zal (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Mazkur maqolada Zomin tumanida turzimning shakllanishi hamda takomillashib borayotgan tarmoqlari haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, Zominning o‘ziga xos tabiati, tumandagi rivojlanayotgan turizm turlari, sohada mavjud imkoniyat va muammolar bayon qilingan.