BO‘LAJAK INGLIZ TILI O‘QITUVCHILARIDA DARSNI REJALASHTIRISH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH MUAMMOLARI - Sobirova , Feruza (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarida darsni rejalashtirish ko‘nikmalarini shakllantirishning dolzarb muammolari ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan. Darsni samarali rejalashtirishning kasbiy kompetensiyadagi ahamiyati, zamonaviy pedagogik metodlar va UDL (Universal Design for Learning) yondashuvi asosida yuzaga keladigan qiyinchiliklar o‘rganilgan hamda ularni bartaraf etish yo‘llari taklif qilingan.