MINTAQA IQTISODIY RESURSLARIDAN SAMARALI FOYDALANISH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Do'simov , Shohruh (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada mintaqa iqtisodiy resurslarining ahamiyati boʻyicha fikrlar bayon etilib, iqtisodiy resurslardan smarali foydalanish mexanizmlarini takomillashtirish yoʻllari tahlil qilingan va shular asosida xulosa shakllantirilgan.