KICHIK BIZNES SUB’EKTLARI TOMONIDAN TO‘LANADIGAN SOLIQLAR VA MAJBURIY TO‘LOVLAR HISOBINING NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI - G'ofurov, Rashidjon; Nishonov, Akmalxon (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Mazkur maqolada kichik biznes subyektlari tomonidan to‘lanadigan soliqlar va majburiy to‘lovlar tizimi, ularning turlari hamda hisob yuritish mexanizmlari ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, soliq imtiyozlari va ularning iqtisodiy samaradorlikka ta’siri o‘rganilgan.