XALQARO PEDAGOGIK ATAMALARNI O‘QITISHDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUVNING NAZARIY ASOSLARI - Rasulova, Dilafruzxon (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada xalqaro pedagogik atamalarni o‘qitishda kompetensiyaviy yondashuvning nazariy asoslari tahlil qilinib, talabalarda terminologik kompetensiyani shakllantirishning samarali usullari yoritilgan.