TURLI AGROTEXNIK OMILLARNING G‘O‘ZA NAVLARIDA BIR KO‘SAKDAGI PAXTA VAZNIGA TA’SIRI - Mamataliev , Ikrom; Shadmanov, Djamaliddin; Hakimova, Iroda (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Maqolada o‘rtacha sho‘rlangan o‘tloqlashib borayotgan och tusli bo‘z tuproqlar sharoitida sug‘orish oldi tuproq namligi, ma’dan o‘g‘itlar me’yori va ko‘chat qalinligining Sulton va S-6524 g‘o‘za navlarida bir ko‘sakdagi paxta vazniga ta’siri.