SHAFTOLI BITINING LOVIYANI O’SISHI RIVOJLANISHI VA MAXSULDORLIGIGA TA’SIRI - Raxmonqulova , Lola; Umurzakov, Elmurod (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Shaftoli biti, loviya, loviya maydoni, zararkunanda, biologiyasi, fenologiyasi, qarshi kurash, zararlilik darajasi, kimyoviy kurash, maxsuldorlik.