MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O‘RGATISHDA O‘YIN TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Mirzatova, Gulshoda; Komiljanova , Shoxsevar (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o‘rgatishda o‘yin texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati, ularning ta’lim jarayonidagi o‘rni hamda samaradorligi haqida fikr yuritilgan. O‘yin texnologiyalarini tashkil etishda bolalarning yosh va psixologik xususiyatlarini hisobga olgan holda qo‘llaniladigan didaktik o‘yinlar, interfaol metodlar va axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining afzalliklari yoritilgan. Shuningdek, o‘yin texnologiyalaridan namunalar keltirilgan.