O‘ZBEK TILI MILLIY KORPUSINING TA’LIM VA ILMIY TADQIQOTLARDAGI O‘RNI - Xoliyorova , To‘lg‘anoy (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2025)
Mazkur tezisda o‘zbek tili milliy korpusining ta’lim va ilmiy tadqiqotlardagi o‘rni, uning imkoniyatlari va ahamiyati ilmiy-nazariy asosda yoritiladi.