“XUSHKELDI” DOSTONI MATNI TARKIBIDAGI ETNOGRAFIZMLARNING MILLIY – MADANIY XUSUSIYATLARI - Gulmuradova , Sobira (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2025)
Mazkur maqolada Ergash Jumanbulbul o’g’lining “Xushkeldi” dostoni matni tarkibidagi etnografizmlarning lingvomadaniy xususiyatlari haqida so’z yuritilgan.