YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G'OYA VA YECHIMLAR - Abdulbositova, Muborak (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Mazkur maqolada yangi davr ilm-fanining jamiyat hayotidagi ahamiyati, inson manfaatlariga xizmat qiluvchi innovatsion g‘oya va yechimlarning mazmuni yoritilgan. Ilmiy-texnik taraqqiyot sharoitida raqamli texnologiyalar, sun’iy intellekt va innovatsion yondashuvlarning inson hayot sifatini oshirishdagi roli tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida ilm-fan va innovatsiyaning ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishga ta’siri ochib berilgan.