DIFFERENSIAL TENGLAMALARNI YECHISHDA PYTHON KUTUBXONALARINING IMKONIYATLARI - Anvarbekova , Ruxsora (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada Python dasturlash tilining ilmiy hisoblashlar sohasidagi imkoniyatlari, xususan differensial tenglamalarni yechishda qo‘llaniladigan SymPy va SciPy kutubxonalarining o‘rni, ahamiyati, afzalliklari hamda cheklovlari tahlil qilinadi.