ICHKI ISHLAR VAZIRLIGI AKADEMIK LITSEYLARI O‘QUVCHILARINING MUSTAQIL O‘QUV FAOLIYATIDA TINKERCAD PLATFORMASIDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Аxmedоv , Yоdgоrbek (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Mazkur maqolada Ichki ishlar vazirligi akademik litseylari o‘quvchilarining mustaqil o‘quv faoliyatini samarali tashkil etishda Tinkercad platformasidan foydalanish imkoniyatlari yoritilgan. Raqamli ta’lim muhitida virtual laboratoriyalar va simulyatsiya vositalarining o‘rni tahlil qilinib, Tinkercad platformasining didaktik imkoniyatlari asoslab berilgan.