YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION GʻOYA VA YECHIMLAR - Sobirova , Mavludaxon (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Mazkur maqolada yangi davr ilm-fanining rivojlanish yo‘nalishlari hamda uning inson hayotidagi o‘rni tahlil qilinadi. Zamonaviy fan va texnologiyalarning innovatsion g‘oyalari jamiyat taraqqiyotini jadallashtirib, inson uchun qulay, samarali va barqaror yechimlarni taklif etmoqda. Sun’iy intellekt, biotexnologiya, raqamli texnologiyalar va ekologik innovatsiyalar orqali sog‘liqni saqlash, ta’lim, ishlab chiqarish hamda kundalik hayot sifatini yaxshilash imkoniyatlari yoritib beriladi. Tadqiqotda ilm-fanning inson ehtiyojlariga yo‘naltirilganligi, muammolarga amaliy yechim topishdagi ahamiyati va kelajak rivojiga ta’siri ochib beriladi.