SOYANING NAFIS NAVIDA QO‘LLANILGAN MIKROELEMENTLAR QURUQ MODDA TO‘PLANISHIGA TA’SIRI - Abitov, Ilnur (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada Toshkent viloyatinig tipik bo‘z tuproqlari sharoitida kuzgi boshoqli don ekinlaridan so‘ng takroriy ekilgan soyaning Nafis navida mikroelemetlar ta’siri to‘g‘risidagi ma’lumotlar keltirgan.