ASALARICHILIK FAOLIYATINING UY XO‘JALIKLARI DAROMADLARINI SHAKLLANTIRISH VA OSHIRISHDAGI ROLINI STATISTIK TAHLIL QILISH - Xudayarova, Zuxra (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu tezisda Surxondaryo viloyatida asalarichilik faoliyatining uy xoʻjaliklari daromadlarini shakllantirish va oshirishdagi oʻrni statistik jihatdan tahlil qilingan. Asalari oilalari sonining dinamikasi va xoʻjaliklar kesimidagi taqsimlanishi baholangan.