TIL BO'LMAGAN OLIY TA'LIM MUASSASALARINDA INGLIZ TILINI O'QITISH USULLARI - Ermatova , Yulduzxon (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Filologiya bo'lmagan fakultetlarda ingliz tilini o'qitish noyob qiyinchiliklar va imkoniyatlarni keltirib chiqaradi, bu esa o'qituvchilardan talabalarning xilma-xil lingvistik ehtiyojlarini qondirish uchun innovatsion va moslashtirilgan yondashuvlarni qo'llashni talab qiladi. Ushbu referat filologiya bo'lmagan fanlarda ingliz tilini samarali o'qitishning asosiy tamoyillari va strategiyalarini umumlashtiradi, o'qituvchilar, ma'murlar va o'quv dasturlari dizaynerlari uchun tushunchalar beradi. Biz ingliz tilini bilishning talabalarning o'z sohalaridagi akademik va professional kompetentsiyalarini oshirishdagi ahamiyatini e'tirof etishdan boshlaymiz. O'quvchilarning turli kelib chiqishi va motivatsiyalarini e'tirof etgan holda, biz til o'qitishda dolzarblik, ishtirok va haqiqiylikka ustuvor ahamiyat beradigan o'quvchiga yo'naltirilgan yondashuvni qo'llab-quvvatlaymiz.